DOLAR 32,2421 0.09%
EURO 34,8588 -0.11%
ALTIN 2.423,02-0,86
BITCOIN %
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivas’ta Tarihi Köyde Airsoft Müsabakası Gerçekleştirildi

Sivas’ta Tarihi Köyde Airsoft Müsabakası Gerçekleştirildi

ABONE OL
Nisan 28, 2024 22:00
Sivas’ta Tarihi Köyde Airsoft Müsabakası Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

400 Yıllık Emirhan Köyü, Airsoft Müsabakasına Ev Sahipliği Yaptı

Sivas Valiliği’nin özel izniyle, 1980’lerden sonra göç veren ve harabeye dönen 400 yıllık Emirhan köyü, airsoft müsabakasına ev sahipliği yaptı. Köyde Yozgat’tan gelen Bozok Airsoft Takımı ve Sivas’tan gelen Shadow Company Airsoft Takımı arasında nefes kesen bir maç gerçekleşti.

Strateji ve Ekip Çalışması Harabe Evler Arasında Yarıştı

Airsoft askeri simülasyon oyununda plastik boncuklar kullanılarak oynanan maçta, iki takım arasında strateji ve ekip çalışması ön plandaydı. Bozok Airsoft Takımı lideri Andaç Karabulut, “Burada strateji kurulur, ekip çalışması yapılır ve görevler vardır. Harabe evlerin arasında birbirlerini oyun dışı yapabilmek için yarıştık” dedi.

Güvene Dayalı ve Adrenalin Yüklü Bir Oyun

Shadow Company Airsoft Takımı lideri Burak Şahin ise, “Bu oyun tamamen güvene dayalı bir oyundur. Karşınızdaki rakibin vurulduğunu işaret etmesiyle oyun devam eder. Fiziksel ve mental açıdan efor gerektiren bu oyunda takım uyumu çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

Airsoft müsabakasının, tarihi köyde gerçekleşmesi ve oyuncuların çevre kirliliğine dikkat etmesi, hem sporun hem de tarihi mekanın korunmasına katkı sağladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.