DOLAR 32,4079 -0.07%
EURO 34,6451 -0.51%
ALTIN 2.387,22-1,95
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP Sözcüsü Çelik’ten Önemli Açıklamalar

AKP Sözcüsü Çelik’ten Önemli Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 17, 2024 23:01
AKP Sözcüsü Çelik’ten Önemli Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçim Sonuçları ve MKYK Toplantısı

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sırasında seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanları tarafından verilen talimatlar doğrultusunda seçim sonuçlarının değerlendirileceğini ve gerekli adımların atılacağını belirtti.

İsrail-İran Gerilimi

Çelik, dünyanın konuştuğu İsrail ve İran arasındaki gerilime de değindi. Netanyahu ve ekibinin riskli bir senaryo izlediğini ifade eden Çelik, bölgedeki tansiyonun yükselmesine neden olduklarını belirtti. Uluslararası toplumun sağduyulu olması gerektiğini vurgulayarak, İsrail’in güvenliği bahanesiyle bölgeyi daha da güvensiz hale getirdiğini dile getirdi.

Filistin ve İsrail İlişkisi

Filistinlilere uygulanan soykırım siyasetine de değinen Çelik, İsrail’in diplomatik temsilciliklere yönelik saldırılarına dikkat çekti. İran’ın cevap vermesine karşın Uluslararası toplumun sessiz kalmasını eleştirdi. İsrail’in soykırım suçlarına devam ettiğini ve uluslararası mahkemelerde yargılanması gerektiğini belirtti.

Parti İçi Değişim

Kongre ve parti içi değişim konularına da değinen Çelik, partinin siyasi ve sayısal sonuçlarını değerlendirdiklerini ifade etti. Değişim kararlarının Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanları tarafından alınacağını belirterek, siyasi pratiği güçlendirecek adımların atılacağını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.