DOLAR 32,5703 0.08%
EURO 35,0286 0.44%
ALTIN 2.422,27-0,02
BITCOIN 2087964-3,76%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Altınyıldız Classics deniz şortları ile plajlarda Akdeniz havası

Altınyıldız Classics deniz şortları ile plajlarda Akdeniz havası

ABONE OL
Temmuz 15, 2022 12:23
Altınyıldız Classics deniz şortları ile plajlarda Akdeniz havası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz sıcaklarıyla birlikte dört bir yanı saran Akdeniz havası, Altınyıldız Classics plaj modasında da kendini gösteriyor. Akdeniz kültürü ve yaşam tarzına bir övgü niteliğinde tasarlanan deniz şortları, mayo olarak kullanılmalarının yanı sıra fit ve casual kesimleriyle yaz boyunca günlük giyimin de önemli parçalarından birisi. Altınyıldız Classics’in tişört ve keten gömlekleriyle kombinlenebilen deniz şortları, bu çoklu kullanım ve işlevsel yönüyle sürdürülebilir modaya da göz kırpıyor.

Sade, işlevsel ve eğlenceli bir koleksiyonun parçası olan deniz şortları Akdeniz’in tüm enerjisini yansıtan mercan, turkuaz, yeşil, mavi, sarı renkleri ve çiçekli, çizgili yaz desenleriyle plajlara canlılık getiriyor. Farklı kombinlerle farklı tarzlarda kullanılabilen bu şortlar, markanın renkli tişörtleriyle günlük yazlık mekan hayatının bir parçası olurken, Altınyıldız Classics’in tiril tiril keten gömlekleriyle buluşturularak plaj partilerinin en şık stiline imza atılabiliyor. Ayrıca deniz şortları, baba ve oğulların takım olarak kullanabileceği şekillerde de satışa sunuluyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.