DOLAR 32,5785 0.05%
EURO 34,9111 0.07%
ALTIN 2.433,760,17
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

E- ticarette bayram hareketliliği  Bayram öncesi ikinci el araç piyasası hareketlendi
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • E- ticarette bayram hareketliliği Bayram öncesi ikinci el araç piyasası hareketlendi

E- ticarette bayram hareketliliği Bayram öncesi ikinci el araç piyasası hareketlendi

Alışveriş ihtiyacının arttığı özel günler, e-ticaret siteleri için büyük önem taşıyor. Bu dönemde hareketlenen piyasalar beraberinde çok sayıda sektörü de canlandırırken, doğru stratejiler ile ilerleyen e-ticaret siteleri cirolarını katlayabiliyor. Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan BiTeklifAt uygulamasının kurucularından İsmail Konur, Kurban Bayramı öncesi pazarda yaşanan hareketlenmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Bayram öncesinde ikinci el araba ve motor satışlarına olan talebin arttığını belirten Konur, özellikle ikinci el otomobil kategorisinde ciddi artış yaşandığının altını çiziyor. 30 yılı aşkın koleksiyonluk modeller ve ikinci el araçlar, ilk sıralarda yer alıyor. Bu kategoride fiyatlar ise, 51 bin TL’den 1 milyon TL’ye kadar uzanıyor.

ABONE OL
Temmuz 15, 2022 12:22
E- ticarette bayram hareketliliği  Bayram öncesi ikinci el araç piyasası hareketlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

07.07.2022, Istanbul

 

Yenilikçi bir açık artırma deneyimi ile online alışveriş yapma imkanı sunan BiTeklifAt, güvenli ödeme ve kargo özelliği ile kullanıcılarını baştan sona mükemmel bir alışveriş yolculuğuna davet ediyor.

 

Özel günlerde hareketlenen sektörlerin başında gelen e-ticaret, beraberinde çok sayıda piyasayı da canlandırıyor. Sıfır veya ikinci el ürünlerin açık artırma ile alınıp satıldığı online bir pazaryeri olan BiTeklifAt uygulaması kurucularından İsmail Konur, Kurban Bayramı öncesi otomobil pazarında dikkat çeken hareketlenmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

 

En çok talep, Ege ve Marmara Bölgesi’nden

İlan ekleyenlerin büyük bir çoğunluğun Ege ve Marmara Bölgesi’nde yaşadığının altını çizen Konur, “En çok ilgi gösterilenler arasında, 30 yıllık modeller ve ikinci el araçlar yer alıyor. Bu kategoride fiyatlar ise, 51 bin TL’den 1 milyon TL’ye kadar uzanıyor” açıklamasında bulundu.

 

Aracınızı yüksek fiyatta göstermeyin

Açık artırma sisteminin, kullanıcılara çok sayıda fayda sağladığının altını çizen Konur, satıcılara araçlarını doğru fiyata satmaları konusunda şu tavsiyelerde bulundu: “Aracınızı açık artırmaya çok yüksek fiyatlardan veya çok düşük fiyatlardan eklemeyin Satmayı düşündüğünüz bir fiyat aralığı var ise, ondan daha düşük bir fiyata ekleyin ve açık artırmanın keyfini çıkarın. Ayrıca, aracınızı satarken çok yavaş olmayın ve gelen teklifleri mutlaka değerlendirin. Uygulama içerisinde diğer ilanların önüne geçmek için, öne çıkarma paketi de satın alabilirsiniz.”

 

BiTeklifAt hakkında:

2022’de kullanıma açılan yeni nesil alışveriş deneyimi sunan BiTeklifAt, sıfır veya ikinci el ürünlerin açık artırma ile alınıp satıldığı online bir pazaryeridir. Ücretsiz olarak ürün listelenebilen BiTeklifAt, sorunsuz ödeme ve kargo iş birliğiyle güvenli bir alışveriş imkanı sağlar. Kullanıcılarına yenilikçi bir açık artırma deneyimi sunan marka, online alışverişe yeni bir vizyon katma amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Kullanıcı sayısını hızla arttıran BiTeklifAt, kullanıcılarına geniş kitlelerden teklif alma ve en ideal fiyata ürün satma imkanı sunar. Açık artırmanın gücünden yararlanarak ürünlerin kolay ve hızlı şekilde satılmasını sağlayan marka, tekdüze alışveriş yerine mobil açık artırma alanında rekabete dayalı, keyifli bir satın alma deneyimi yaşatmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.