DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074175-1,84%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bahçeli’den 13 Vatandaşın Gara’da Şehit Edilmesine Tepki!

Bahçeli’den 13 Vatandaşın Gara’da Şehit Edilmesine Tepki!

ABONE OL
Şubat 15, 2021 10:14
Bahçeli’den 13 Vatandaşın Gara’da Şehit Edilmesine Tepki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gündeme yönelik önemli değerlendirmeler yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gara’da 13 vatandaşımızın öldürülmesine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

13 vatandaşımızın PKK mağaralarında ölü bulunmasına ateş püsküren Bahçeli, ‘‘Mağara katliamının PKK terör örgütü ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir yol ağzı, bir karar ve kader anı olduğuna inanıyorum.” dedi.

Bahçeli’nin açıklamaları tam olarak şöyledir:

”Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesine ve mücavir alanlara yuvalanmış bölücü teröristleri temizlemek amacıyla 10 Şubat 2021 tarihinde başlayan Pençe Kartal-2 Harekâtı başarıyla icra edilmiştir. Müteakiben kahraman askerlerimizin üslerine intikali emniyetle sağlanmıştır. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızı, Milli Savunma Bakanımızı, komuta heyetimizi ve harekâta katılan bütün kahraman askerlerimizi yürekten kutluyor, hepsine teşekkür ediyorum. Hainlere göz açtırmadılar, manevra sahası bırakmadılar. Nitekim PKK’nın sonu da göründü.”

CENAB-I ALLAH’TAN RAHMETLER DİLİYORUM

Şehit olan hem kahraman askerlerimize de hem de aziz vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Başımız sağ olsun diyorum. Mağara katliamının PKK terör örgütü ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir yol ağzı, bir karar ve kader anı olduğuna inanıyorum. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimse şablon ve bildik ezberlerin arkasına saklanamayacaktır.

YA HIYANET YA HİDAYET, YA MELANET YA DA MİLLET

Masumların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir. Ve teröristtir. Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır: Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet.

İLİşKİLİ HABERLER Devlet Bahçeli Kimdir?

Devlet Bahçeli Kimdir?

Gara'da 13 Sivil Şehit Oldu!

Gara’da 13 Sivil Şehit Oldu!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.