DOLAR 32,3428 0.19%
EURO 35,1202 -0.21%
ALTIN 2.239,89-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakırköy’de eşinin yüzünü falçatayla yaralayan şüpheli tutuklandı
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Bakırköy’de eşinin yüzünü falçatayla yaralayan şüpheli tutuklandı

Bakırköy’de eşinin yüzünü falçatayla yaralayan şüpheli tutuklandı

ABONE OL
Ocak 17, 2021 14:55
Bakırköy’de eşinin yüzünü falçatayla yaralayan şüpheli tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakırköy’de boşanma aşamasında olduğu eşinin yüzünü falçatayla yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 15 Ocak’ta saat 12.50 sıralarında bir alışveriş merkezinde Ukrayna uyruklu Anna Butim’in boşanma aşamasındaki eşi Mesut Ö. tarafından yüzünden falçatayla yaralanmasına ilişkin çalışma başlattı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIMI GÖRMÜŞ

Polis, yaptığı çalışmanın ardından şüpheli Mesut Ö’yü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli Mesut Ö. polise verdiği ifadesinde, Anna Butim ile boşanma aşamasında olduğunu, 5 aydır kendisini görmediğini, sosyal medya üzerinden takip ettiği baldızının bir alışveriş merkezinde olduklarını bildiren paylaşım yapması üzerine olay yerine gittiğini anlattı.

SALDIRGAN, EŞİNİ ERKEKLE GÖRDÜĞÜ İÇİN KENDİSİNE HAKİM OLAMAMIŞ!

Mesut Ö, eşinin yanındaki bir erkekle samimi olduğunu gördüğünü iddia ederek, bunun üzerine kendisine hakim olamayıp yanındaki falçatayla olayı gerçekleştirdiğini kaydetti. Şüphelinin emniyette intihara teşebbüs ve tehdit suçundan suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Boşanma aşamasındaki eşinin yüzünü falçatayla kesip tanınmaz hale getirdi! İfadesi diğer saldırganlardan farksız değil

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.