DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bartın’da AK Partili Bakan Tunç’tan Seçim Öncesi Kumluca Ziyareti

Bartın’da AK Partili Bakan Tunç’tan Seçim Öncesi Kumluca Ziyareti

ABONE OL
Mart 26, 2024 23:02
Bartın’da AK Partili Bakan Tunç’tan Seçim Öncesi Kumluca Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bartın’da Pazar Esnafını ve Kumluca’daki İftar Programını Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Milletvekili ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Tunç, Bartın kent merkezinde pazar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaştı. Ardından Kumluca beldesinde AK Parti Belde Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katıldı.

Seçim Öncesi Konuşmasında Vurguladığı Noktalar

Bakan Tunç, iftar programında yaptığı konuşmada, 31 Mart yerel seçimlerinde Kumluca’nın yüzde 83 oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini hatırlattı. Yerel seçimlerde gerçek belediyeciliğin başlayacağına inandığını belirten Tunç, beldeye kazandırılan eserlerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Doğal gaz konusunda AK Parti’nin başarısını vurgulayan Tunç, diğer siyasi partilere eleştirilerde bulunarak, Kumluca’nın ihtiyaçlarına dikkat çekti. 31 Mart seçimlerinde Kumluca’nın geleceğine ışık tutacaklarını belirtti.

“Sessiz Devrim” ve Reformlar

Tunç, iktidarları döneminde “Önce insan” ilkesiyle hareket ettiklerini söyleyerek, temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri kaldırdıklarını ifade etti. Başörtüsü ve katsayı probleminin çözüldüğünü, Ayasofya’nın açıldığını belirten Tunç, ülkenin demokrasi standartlarını yükseltmek adına yapılan Anayasa değişikliklerinin önemine vurgu yaptı.

Terörle mücadeledeki kararlılık ve ülkenin kalkınması için yapılan yatırımlara dikkat çeken Tunç, Türkiye’nin enerjide bağımsız, savunma sanayiinde yerli ve milli bir ülke olarak ilerlediğini belirtti. Türkiye’nin güçlü bir ülke olarak “Türkiye Yüzyılı”na doğru ilerlediğini vurguladı.

Akşam sonunda program, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu. Programda AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Kumluca Belediye Başkan adayı Mustafa Bozkurt da konuşma yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.