DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Engin Baltacı: “Beşiktaş için her zaman göreve hazırım”
  • İlk Haberler
  • Spor
  • Engin Baltacı: “Beşiktaş için her zaman göreve hazırım”

Engin Baltacı: “Beşiktaş için her zaman göreve hazırım”

ABONE OL
Mart 25, 2024 20:02
Engin Baltacı: “Beşiktaş için her zaman göreve hazırım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Engin Baltacı, SÖZCÜ’ye konuştu

Beşiktaş’ın bir önceki döneminde ikinci başkanlık, basın sözcülüğü ve hukuktan sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapan Engin Baltacı, Beşiktaş için ne zaman ihtiyaç varsa göreve hazır olduğunu söyledi. Baltacı, “Benim mezarlığım Beşiktaş’ta. Umarım, dilerim yeni yönetim çok başarılı olur, hepimiz alkışlarız” ifadelerini kullandı.

“Hatalar yaptık ama…”

Baltacı, önceki yönetim dönemindeki hataları kabul ettiğini belirtirken, takımın oluşturulması ve senkronizasyonunda hatalar yapıldığını söyledi. Ancak Baltacı, geride bıraktıklarında Beşiktaş’ın üçüncü sırada olduğunu hatırlattı ve şu anda kötüye gidiş olduğunu vurguladı.

“İtibar cellatlığı!”

Eski yöneticilerin Beşiktaş’a yönelik eleştirilere cevap veren Baltacı, bazı davaların zaman aşımına uğratıldığı iddialarının ayıp olduğunu belirtti. Ayrıca, itibar cellatlığı yapılmasının doğru olmadığını vurguladı.

“Matruşka yakışmadı”

Baltacı, KPMG raporunun aleniyet kazanmasını önlemeye çalıştıklarını söylerken, yönetimin konuları bağımsız denetime göndermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, “Matruşka”, “çökmüş” gibi ifadelerin Beşiktaş’a yakışmadığını belirtti.

“Beklenen açıklamalar yapılsın”

Hukuki sorumlulukların yerine getirilmesi gerektiğini belirten Baltacı, gerektiğinde bedelin ödeneceğini söyledi. Baltacı, her yönetimin birbirinin devamı olduğunu hatırlatarak, Beşiktaş’ın itibarının korunması gerektiğini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.