DOLAR 32,4895 0.32%
EURO 34,7381 0.34%
ALTIN 2.405,531,08
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Jonjo Shelvey: “Takım Arkadaşlarım Bana Bu Yolu Açıyor”
  • İlk Haberler
  • Spor
  • Jonjo Shelvey: “Takım Arkadaşlarım Bana Bu Yolu Açıyor”

Jonjo Shelvey: “Takım Arkadaşlarım Bana Bu Yolu Açıyor”

ABONE OL
Nisan 18, 2024 20:01
Jonjo Shelvey: “Takım Arkadaşlarım Bana Bu Yolu Açıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiliz Oyuncu Liderlik ve Başarıyı Değerlendirdi

Çaykur Rizespor’un İngiliz futbolcusu Jonjo Shelvey, liderlik ve başarıyı değerlendirdi. Shelvey, takım arkadaşlarının kendisine yol açtığını belirterek, “Liderlik benim doğamda olan bir şey. Sahada her zaman en iyisini vermeye ve sorumluluk almaya çalışıyorum. Bu doğrultuda oynarken takım arkadaşlarım bana bu yolu açıyor.” dedi.

Rize’deki Futbol Ortamı ve Uyum Süreci

Shelvey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Rize’deki futbol ortamının değerli olduğunu söyledi. Uyum sağlamada zorlanmadığını belirten Shelvey, genç ve dinamik bir takımda liderlik yapmanın kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Avrupa Hedefi ve Gelecek Planları

Avrupa yarışı içinde kalmaya çalıştıklarını belirten Shelvey, “Ben buraya Çaykur Rizespor’u Avrupa kupalarına götürmek için geldim. Günün sonunda bu hedefe ulaşamazsak kendi adıma işimi doğru olarak yapamadığımı addedeceğim.” şeklinde konuştu. Shelvey, gelecek sezonla ilgili planlamalarının şekillenmeye başladığını ve burada kalmaktan mutlu olacağını dile getirdi.

Genç Oyunculara Destek ve Yarış Değerlendirmesi

Jonjo Shelvey, genç oyuncuların enerjisi ve isteğiyle birleşerek takımda güzel işler başardıklarını vurgulayarak, “Maç öncesi ve içerisinde arkadaşlarıma söylediklerim oluyor. Günün sonunda bütün genç arkadaşlarım için tek dileğim, kariyerlerinden maksimumunu elde etmeleri.” şeklinde konuştu. Ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray’da yetenekli genç oyuncular olduğunu belirten Shelvey, Semih Kılıçsoy’u övgüyle bahsetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.