DOLAR 32,2568 -0.7%
EURO 34,6840 -0.55%
ALTIN 2.409,59-0,52
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Süper Kupa Planı ve Protesto Riski

Fenerbahçe’nin Süper Kupa Planı ve Protesto Riski

ABONE OL
Nisan 5, 2024 20:01
Fenerbahçe’nin Süper Kupa Planı ve Protesto Riski
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin TFF’ye Yaptığı Başvuru Reddedildi

Fenerbahçe Kulübü, Süper Kupa maçının ertelenmesi ve yabancı hakem idaresinde oynanması taleplerini TFF’ye iletti ancak beklediği yanıtı alamadı. Federasyon, maçın Volkan Bayarslan tarafından yönetileceğini ve belirlenen tarihte, yani 7 Nisan’da oynanacağını duyurdu. Sarı-lacivertlilerin bu iki talebi de kabul edilmedi.

Fenerbahçe’nin Protesto Planı

SÖZCÜ gazetesi, Fenerbahçe’nin tarihi protestosunu nasıl gerçekleştireceğini detaylarıyla açıklıyor. Süper Kupa maçı için Şanlıurfa’ya U19 Takımı ile gidecek olan Fenerbahçe, kadrosunda sadece dokuz futbolcu bulunduracak. Bu, Futbol Müsabaka Talimatı’na göre sahaya çıkılabilecek en düşük sayı.

Maç başladıktan sonra üç oyuncunun sakatlık yaşadıklarını belirterek kenara gelmesi durumunda, sahada altı futbolcu ile devam edilecek. Ancak talimatlara göre bir maç, yediden az futbolcuyla oynanamıyor. Bu durumda sahada altı oyuncu kalacak ve hakem maçı tatil edecek, Galatasaray ise hükmen 3-0 galip ilan edilecek.

Ağır Cezalar Nedeniyle Protestodan Kaçınılacak

Fenerbahçe yönetimi, sahaya çıkmama veya sahadan çekilme gibi protesto eylemlerinden kaçınarak ağır cezalarla karşılaşmamayı tercih ediyor. Puan silme veya ömür boyu yönetici olamama gibi cezalardan kaçınmak adına Süper Kupa maçının sabote edilmesi yoluna gitmeyi seçti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.