DOLAR 32,4946 -0.01%
EURO 34,9729 -0.18%
ALTIN 2.438,560,11
BITCOIN 20958260,26%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS BOĞAZ’IN MAVİSİNİN YANI BAŞINDA BAYRAM KAHVALTISI SUNUYOR
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS BOĞAZ’IN MAVİSİNİN YANI BAŞINDA BAYRAM KAHVALTISI SUNUYOR

FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS BOĞAZ’IN MAVİSİNİN YANI BAŞINDA BAYRAM KAHVALTISI SUNUYOR

İstanbul Boğazı’nın etkileyici manzarasına sahip konumuyla Four Seasons Hotel Bosphorus, misafirlerini deneyimli şefleri tarafından Kurban Bayramı için özel hazırlanmış Bayram Kahvaltısı menüsüyle karşılıyor. Denizin hemen kenarında yer alan Ocakbaşı Teras, misafirlere sevdikleriyle unutulmaz bir bayram günü yaşatıyor.

ABONE OL
Temmuz 29, 2022 13:48
FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS BOĞAZ’IN MAVİSİNİN YANI BAŞINDA BAYRAM KAHVALTISI SUNUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Four Seasons Hotel Bosphorus, Kurban Bayramı tatilini İstanbul’da geçirmek veya şehir içinde tatil duygusu yaşamak isteyen misafirler için eğlence dolu lezzetli bir Bayram Kahvaltısı sunuyor. Boğaz’ın eşsiz manzarasında leziz bir kahvaltı deneyimi yaşamak isteyenlere özel hazırlanan Bayram Kahvaltısı, denizin hemen kenarında eşsiz lezzetleri ile bayramı daha da keyifli hale getiriyor.

 

Kurban Bayramı boyunca her gün 10:00-13:00 saatleri arasında sunulan Bayram Kahvaltısı’nda zengin kahvaltı seçenekleri masalarda yerini alırken, canlı istasyonlarda da ciğer kavurma, gözleme, pişi gibi iştah kabartan lezzetler misafirler ile buluşuyor. Ocakbaşı Teras’ta yer alan Bayram Kahvaltısı boyunca sıcacık lokmalar ve el açması baklavalar konuklara ikram edilirken, jonglör ve kortej ekibi de misafirlere bayram coşkusunu yaşatıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.