DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den Maç Değerlendirmesi
  • İlk Haberler
  • Spor
  • Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den Maç Değerlendirmesi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den Maç Değerlendirmesi

ABONE OL
Mart 10, 2024 20:02
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den Maç Değerlendirmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Volkan Demirel, Kaysierspor Beraberliğini Değerlendirdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kaysierspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Her iki ekibi de gösterdikleri mücadele için tebrik eden Demirel, maçın yüksek tempolu geçtiğini belirtti.

İlk Yarıda Üstün Olduk

Demirel, ilk 10-15 dakikada takımının üstün performans sergilediğini ve oyunu domine ettiklerini söyledi. “İlk dakikalarda attığımız gol bizim öz güvenimizi tekrar kazanmamıza yardımcı oldu” diyen Demirel, Kayserispor’un oyununun 15-16. dakikadan sonra başladığını ve beraberlik golünü bulduklarını ifade etti.

Öz Güven Eksikliği

Demirel, takımının skoru koruma ve gol yememe düşüncesiyle öz güvenini sağlayamadığını belirterek, “Biraz daha öz güvenimiz olsa belki skoru 2’yi yakaladıktan sonra galip gelerek gitmek daha iyi olurdu” dedi.

Oyundan Memnun Değilim

Demirel, Kayserispor karşısında yapılan bireysel hataların rakibe ikinci gol şansı verebileceğini vurgulayarak, “Deplasmanda çekiştiğin bir takımla bir puan almak iyi olarak gözükebilir ama ben hem oyun hem de alınan bir puandan mutlu değilim. Üç puan almamız gereken bir maçtı” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.