DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İspanya’da Cinsel Saldırıdan Hüküm Giyen Brezilyalı Futbolcuya Şartlı Serbestlik
  • İlk Haberler
  • Spor
  • İspanya’da Cinsel Saldırıdan Hüküm Giyen Brezilyalı Futbolcuya Şartlı Serbestlik

İspanya’da Cinsel Saldırıdan Hüküm Giyen Brezilyalı Futbolcuya Şartlı Serbestlik

ABONE OL
Mart 20, 2024 20:01
İspanya’da Cinsel Saldırıdan Hüküm Giyen Brezilyalı Futbolcuya Şartlı Serbestlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Brezilyalı Futbolcu Dani Alves’e Kefaletle Serbestlik

İspanya’da bir kadına cinsel saldırıda bulunma suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası alan Brezilyalı futbolcu Dani Alves, yaklaşık 15 ay cezaevinde yattıktan sonra hakkında şartlı serbest bırakılma kararı çıktı. Barselona İl Mahkemesi, 1 milyon Euro kefalet, haftada bir mahkemeye imza atma, İspanya’yı terk etmeme, mağdur olan kadından en az 1 kilometre uzak durma ve hiçbir şekilde iletişime girmeme şartlarıyla Dani Alves’in serbest kalmasına karar verdi.

Futbolcunun Cinsel Saldırı Suçlaması ve Tutuklanması

Barselona kentindeki bir eğlence merkezinin tuvaletinde 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak 2023’te Meksika’dan Barselona’ya geldikten sonra gözaltına alınmış, ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı. İfadesini üç kez değiştiren Alves, son olarak cinsel ilişkiyi kabul ederek eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk ifadelerinde yalan söylediğini itiraf etti. Brezilyalı futbolcu, tutuklanmasının ardından son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM’daki sözleşmesi feshedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.