DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050708-2,25%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Kemal Sunal Müzesi Açıldı

İstanbul’da Kemal Sunal Müzesi Açıldı

ABONE OL
Mart 15, 2024 22:00
İstanbul’da Kemal Sunal Müzesi Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB, Kemal Sunal’ı Unutulmaz Kıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kemal Sunal’ın adını yaşatmak için bir müze açtı. Kemal Sunal Müzesi, 60. Yıl Göztepe Parkı içinde ziyarete açıldı. Açılış törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sunal’ın ailesi ve sinema dünyasından ünlü isimler katıldı.

İmamoğlu ve Sunal’ın Eşi Müzeye Katkı Sundu

Açılış töreninde Gül Sunal, İmamoğlu ve müzenin oluşumuna katkı sunan şair-yazar Sunay Akın birer konuşma yaptı. İmamoğlu, Sunal’ın isminin yaşatılmasının gururunu yaşadığını belirterek, “Bu müze ile hepimizin yüzünü gülümseten, anılarıyla yaşayacak muhteşem bir sanatçının ismi yaşayacak” dedi.

İmamoğlu: “Mis gibi bir baharın kapıda olduğunu hissediyorum”

İmamoğlu, bahar aylarına girildiğini belirterek, “Allah’ın izniyle mis gibi bir baharın kapıda olduğunu hissediyorum. İstanbul’un her hali güzel ama bahar ve Ramazan ayrı bir güzellik katıyor” ifadelerini kullandı.

Sanata ve Mizaha Vurgu

İmamoğlu, Türk insanının gülmeyi seven bir millet olduğunu vurgulayarak, sanatın ve özellikle mizahın güçlü bir mücadele aracı olduğunu belirtti. Kemal Sunal’ın yerli ve milli bir güç olduğunu vurgulayarak, onun eserlerinin insanlara birleştirici bir güç sağladığını söyledi.

Gül Sunal: “Bu Müzeyi Kemal Sunal Düşündü”

Gül Sunal, duygularını dile getirirken, müzenin Kemal Sunal’ın düşüncesi olduğunu ve Sunay Akın’ın bu fikri hayata geçirdiğini belirtti. Sunal, müzenin sadece eşyaları değil, Kemal Sunal’ın hayatına ve sanatına verdiği değeri yansıttığını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.