DOLAR 32,6039 0.27%
EURO 34,8122 0.38%
ALTIN 2.406,60-1,06
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manisa’da tren hattında elektrik akımına kapılan çocuk yaralandı

Manisa’da tren hattında elektrik akımına kapılan çocuk yaralandı

ABONE OL
Mayıs 26, 2021 19:17
Manisa’da tren hattında elektrik akımına kapılan çocuk yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde istasyonda bekleyen yük trenindeki konteynerin üzerine çıkan çocuk, hattaki elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Muradiye istasyonunda bekleyen yük treninin vagonundaki konteynere çıkan Şükrü Can Yaşar (14), hattaki elektrik akımına kapıldı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı çocuğun kurtarılması için çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, hattaki akımın kesilmesi için harekete geçti.

İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, bu sırada yattığı yerden zaman zaman doğrularak yeniden akıma kapılma tehlikesi yaşayan çocuğu sakinleştirmeye çalıştı.

Akımın kesilmesinin adından merdivenle vagondaki konteynerin üzerine çıkan itfaiye ve sağlık ekipleri, vücudunda yanıklar oluşan Yaşar’a ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, görgü tanıkları, akranları tarafından tren yoluna kovalanan Yaşar’ın tırmanarak çıktığı konteynerde, hattaki akıma kapıldığını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.