DOLAR 32,3369 0.17%
EURO 35,1807 -0.03%
ALTIN 2.240,60-0,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mersin’de, yerli ve yabancı turistler tatilde VIP yatları tercih ediyor

Mersin’de, yerli ve yabancı turistler tatilde VIP yatları tercih ediyor

ABONE OL
Haziran 28, 2022 07:15
Mersin’de, yerli ve yabancı turistler tatilde VIP yatları tercih ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin’de, normalleşme süreciyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin tatil seçenekleri arasında VIP yatlar ilk sırada yer almaya başladı.

Ailelere yönelik VIP yat turları ve tatil seçenekleri Web siteleri ve turizm acenteleri tarafından da satışa çıkarıldı. Günlüğü 7 ila 8 bin TL arasında değişen fiyatlarda kiralanan yatlarda, saatlik 800 ila 2000 tl arasında Evlenme Teklifi ve Doğum günü Organizasyonu gibi etkinlikler ile de Akdeniz’in mavi sularına açılıyor. Mersinli İş Adamı ALTUĞ ATILGAN ile Mersin’de Yat Turizmi hakkında röportaj yaptık.

Normal hayata dönülmesi tatil seçenekleri arasında VIP yat ile ailelere ve yakın arkadaş çevrelerine yönelik turlar ilgi görüyor. Kalabalık tatil merkezleri yerine insanlardan uzak dinlenmeyi ve tatil yapmayı tercih edenler, güvenli liman olarak açık denizleri seçiyor. Kimileri günübirlik, kimileri ise yatları haftalık kiralayarak denize açılıyor. Yat kaptanı ve ekibi tarafından karşılanan misafirler yata alınıyor.

Firma sahibi ”www.mersinyatcilik.com” ve yat kaptanı ALTUG ATILGAN, ”Tüm misafirlerin güvenliğini sağlayacak önlemleri alıyor ve  önlemler hakkında bilgilendirilen misafirler, güneş banyosunda bronzlaşıyor. Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri sırasında personel hizmet veriyor. Yemekler ise önceden paketli şekilde hazırlanarak veya anlık hazırlanarak müşteriye servis ediliyor. VIP yatların dört bir yanında güvenlik ve temizlik önlemlerinin ön planda bulundurulması ise göze çarpan detaylar arasında. Yat içinde tek kullanımlık havlular ve bardaklar tercih ediliyor.”

ATILGAN, ” Sektör olarak 2022 yaz sezonuna hazırız. Yıllarca yurt dışı pazarına hizmet verdik. Şimdi ise yurt işi pazara yöneldik. Misafirlerimiz Mersin’de, Bodrum, Antalya’ Marmaris, Göcek gibi şanslı artık. Biz tüm hazırlıklarımızı yaptık misafirlerimizi bekliyoruz. Yatlarımız günlük ve haftalık kiralanabiliyor. Yemesi, içmesi ve yat ile birlikte günlüğü 7 ila 8 bin TL arasında değişen bir ücret ödeniyor.”

Yatta Evlenme Teklifi ve Doğum günü Organizasyonu

Vip Yat Kiralama hizmeti ile eşinize, ailenize veya arkadaşlarınıza özel sürpriz doğum günü organizasyonu yapabilirsiniz. Vip Yatta evlilik teklifi hazırlarken tamamen sizlerin istekleri göz önünde bulundurularak hazırlanılıyor. Yatlarda profesyonel bir ekip ile sizlerin en güzel şekilde ağırlanması sağlanıyor. Yatta evlenme teklifi hazırlıklarının ardından romantizmin doruklarında dakikalar geçirirken hiç beklemediği bir anda sürpriz şekilde diz çökerek yüzüğü parmağına takarken yatta evlenme teklifi ediliyor ve alacağınız cevap yüksek sesle ve tekrarlanarak muhtemelen ‘Evet’ oluyor. İstenilen kiralama paketlerine göre saatlik 800-2000 tl arası fiyatlarla sizlere unutulmaz bir anının tadını çıkarmak kalıyor.

İnsanlardan Uzak Tatil

Arkadaş grubuyla yat turuna çıkan yerli ve yabancı turistler ” Bugün kız arkadaşlarımla birlikte koronavirüs döneminden sonra ilk tatilimiz. Önlemleri çok iyi almışlar. Eğleniyoruz ve yazın keyfini çıkartıyoruz. Herkese tavsiye ediyorum” dedi.

Gizem Ç. “Sosyal hayatta da çok yakın arkadaşız. Yasaklar ortadan kalktıktan sonra kalabalık yerlere gidip dinlenmek yerine yat turuna çıkmayı tercih ettik. Önlemler beni çok mutlu etti” diye konuştu. VIP yat turuna katılanlardan Ümit Ö., koronavirüs salgınını unutmanın ve arkadaşlarıyla güzel zaman geçirmenin tadını çıkardığını kaydetti.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.