DOLAR 32,4511 -0.12%
EURO 34,7355 -0.72%
ALTIN 2.438,700,12
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sakatlıklardan Dolayı Puan Kayıpları Yaşanıyor

Sakatlıklardan Dolayı Puan Kayıpları Yaşanıyor

ABONE OL
Aralık 1, 2021 13:40
Sakatlıklardan Dolayı Puan Kayıpları Yaşanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’da, Beşiktaş maçında 3 futbolcu darbeye bağlı sakatlık yaşadı. Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu ve Nelsson’un şiddetli ağrıları bulunuyor. 3 futbolcu bu hafta forma giyemeyebilir.

Teknik heyet, sağlık kurulu ile görüştükten sonra B planını devreye ilbet sokacak. Sakatlık sorunu ile birlikte Fatih Terim, yedek futbolculara “hazır olun” mesajı gönderdi.

Tecrübeli teknik adam, Lokomotiv Moskova maçını da düşünerek Gaziantep Futbol Kulübü karşısına rotasyonlu bir kadro ile çıkmayı planlıyor.

Savunmada Nelsson’un görev yapamaması halinde Luyindama ya da Alpaslan’ın şans bulması bekleniyor. Orta sahada ise çok fazla süre alamayan Gustavo Assuncao’nun 11’de olabileceği gelen haberler arasında.

Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu’nu dinlendirmeyi de düşünüyor. Gaziantep Futbol Kulübü maçı öncesinde genç yıldızın yerine forma için 2 aday var.

Kerem’in oynamaması durumunda Barış Alper ya da Babel karşılaşmaya ilbet giriş başlayabilir.

Teknik Direktör Fatih Terim, Beşiktaş karşısında Muhammed ve Diagne’nin düşük performansı sonrası forvet kararını da verdi. Deneyimli çalıştırıcı, pazar günün ileri uçta Halil Dervişoğlu’na görev verecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.