DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SÖZCÜ TV: Tarafsız Haber, Özgür Yorum

SÖZCÜ TV: Tarafsız Haber, Özgür Yorum

ABONE OL
Mart 7, 2024 22:00
SÖZCÜ TV: Tarafsız Haber, Özgür Yorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SÖZCÜ TV, SÖZCÜ Medya Grubu’nun Güçlü Üyesi

SÖZCÜ TV, SÖZCÜ Medya Grubu’nun en yeni üyesi olarak yayın hayatına hızlı bir başlangıç yaptı. “Tarafsız haber, özgür yorum” mottosuyla izleyicilerin beğenisini kazanan kanal, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

SÖZCÜ TV, İlk Yılında Başarıyla Geçti

1 Mart’ta birinci yaşını kutlayan SÖZCÜ TV, yayın hayatına başladığı günden itibaren güçlü kadrosu ve habercilik anlayışıyla fark yarattı. Kantar Medya verilerine göre, kanal dün 19.00 – 24.00 saatleri arasında 20+ABC1 kategorisinde birinci oldu.

Ünlü İsimlerle Dolu Güçlü Kadro

SÖZCÜ TV, ses getiren transferleriyle de adından söz ettirdi. Kanal bünyesine alanlarında uzman birçok değerli haberciyi katarak güçlü bir kadro oluşturdu. Özellikle Ana Haber’i sunan Fatih Portakal ve Uğur Dündar’ın yorumları izleyicilerden büyük takdir topladı.

Programlarla Gündemi Belirlemeye Devam Ediyor

Ece Üner’in “Sözün Gücü” programı, İpek Özbey’in “Nokta Atışı” programı ve Serap Belovacıklı’nın sunduğu “Aklın Yolu” programı Türkiye gündemine yön verirken, Ebru Baki’nin “Para Politika” programı ekonomi haberleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca, Saygı Öztürk ve Deniz Zeyrek’in hazırlayıp sunduğu “Başkent Kulisleri” programıyla siyaset dünyasına ışık tutuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.