DOLAR 32,5639 -0.01%
EURO 34,9270 0.06%
ALTIN 2.428,91-0,02
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suat Yiğit Rekor Dorado Balığı Yakalayarak Yeni Bir Başarıya İmza Attı
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Suat Yiğit Rekor Dorado Balığı Yakalayarak Yeni Bir Başarıya İmza Attı

Suat Yiğit Rekor Dorado Balığı Yakalayarak Yeni Bir Başarıya İmza Attı

ABONE OL
Mart 1, 2022 18:06
Suat Yiğit Rekor Dorado Balığı Yakalayarak Yeni Bir Başarıya İmza Attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balık avında rekorlara imza atan Suat Yiğit, yeni bir başarıya daha ulaştı. Gerçekleşen balık avı yarışmasında Dorado balığı rekorunu kırarak tuttuğu balık ile ödülün sahibi oldu. Daha öncesinde de ekibiyle katılmış olduğu çeşitli balık avı turnuvalarında eli boş dönmemişti. Her zaman başarısına başarı katarak ilerleyen Suat Yiğit, ilgi odağı da olmaya devam etmektedir. Özellikle de Tunamaster yarışmasında ekibiyle göstermiş olduğu başarıyla bir ödülü daha kazandı. Bu bağlamda balık avı yarışmalarında adından fazlasıyla söz ettirmektedir.

Şimdiye kadar onlarca farklı tekne macerası ile karşımıza çıkan Suat Yiğit tüm çalışmalarını Youtube kanalı üzerinden de paylaşmaktadır. Böylece sevenlerini de yaptığı çalışmalar ile mutlu etmeye devam etmektedir. Özellikle Youtube video içeriklerinde balık avı maceralarını aktardığı videoları oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanmaktadır. Her geçen gün kitlesini büyütmeye devam eden Suat Yiğit sosyal medyayı da aktif kullanan bir isimdir.

Yakın zamanda gerçekleşen Türkiye Avrupa ödüllerinde de yılın en başarılı maceracı iş adamı ödülünü kazanmıştır. Başarısını İnstagram hesabında paylaşarak kutlayan Suat Yiğit, övgülerin odağı olmuştur. Bunun yanı sıra ünlü isimlerle de çıktığı tekne turlarını ve balık avlarını sevdikleriyle paylaşmaya devam etmektedir. Alp Kırşan ve Engin Altan Düzyatan gibi isimlerle başarılı balıkçı tüm maceralarını aktarmaktadır. Siz de Suat Yiğit İnstagram hesabına erişim sağlayarak tüm paylaşımlarını yakından görüntüleyebilirsiniz.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.