Mersin’de Toroslar Belediyesince bu yıl ilk kez düzenlenen Toroslar Uluslararası Yarı Maratonu’nda başarılı olan sporculara ödülleri verildi.
“Toroslar’a koş” sloganıyla betexper giriş gerçekleştirilen ve 4 binin üzerinde katılımcının yanı sıra 9 farklı ülkeden 38 profesyonel sporcunun yer aldığı maraton sona erdi.
21 kilometrelik yarı maraton, 10 kilometre koşusu, 3 kilometre halk koşusu, özel sporcular için 300 metre ve çocuklar için 100 metre olmak üzere 5 farklı kategoride gerçekleştirilen etkinlikte, Toroslar Belediye betexper Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da 3 kilometrelik halk koşusuna katılarak vatandaşlarla birlikte yarıştı.
Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, dereceye giren sporculara kupa ve para ödülü verildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.