DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

44 Yaşındaki Eski Milli Futbolcu Ersen Martin İzmir’de Son Yolculuğuna Uğurlandı
  • İlk Haberler
  • Spor
  • 44 Yaşındaki Eski Milli Futbolcu Ersen Martin İzmir’de Son Yolculuğuna Uğurlandı

44 Yaşındaki Eski Milli Futbolcu Ersen Martin İzmir’de Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
Mart 21, 2024 20:01
44 Yaşındaki Eski Milli Futbolcu Ersen Martin İzmir’de Son Yolculuğuna Uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ersen Martin’in Cenazesi Işıkkent Mezarlığı’nda Defnedildi

Rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden A Milli Futbol Takımı’nın eski oyuncularından 44 yaşındaki Ersen Martin, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı. Bornova Yeşilova Mahallesi’ndeki Halife Ömer Camisi’ne getirilen Ersen Martin’in cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı’na defnedildi.

Ersen Martin, Futbol Camiasında Büyük Bir Boşluk Bıraktı

Cenaze öncesi Ersen Martin’in ailesi taziyeleri kabul ederken, teknik direktör Rıza Çalımbay ve Servet Çetin gibi isimler de cenazeye katılarak duygularını paylaştı. Çalımbay, Ersen Martin için “Her şeyini veren karakterli, kişilikli bir arkadaşımızdı” ifadelerini kullanırken, Servet Çetin ise “Çevresine enerji veren, mutlu eden, şakalaşmayı çok seven, esprili bir arkadaşımızdı” şeklinde konuştu.

Ersen Martin, Türkiye’de birçok kulüpte forma giyerken, aynı zamanda 3 kez de A Milli Takım formasını terletmişti. 1979 yılında Almanya’da doğan başarılı futbolcu, futbol camiasında sevilen bir isimdi ve genç yaşta kaybı büyük üzüntü yarattı.

Futbol Camiası Ersen Martin’i Unutmayacak

Ersen Martin, futbol kariyerinde Beşiktaş, Siirtspor, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Eyüpspor gibi önemli kulüplerde forma giydi. Aynı zamanda İspanya’nın Recreativo Huelva ekibinde de futbol oynayan Ersen Martin’in ani vefatı futbol camiasında derin bir üzüntü yarattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.