DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti’nin İzmir Buluşmaları Programından Öne Çıkanlar

AK Parti’nin İzmir Buluşmaları Programından Öne Çıkanlar

ABONE OL
Mart 19, 2024 18:03
AK Parti’nin İzmir Buluşmaları Programından Öne Çıkanlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’e Yapılacak Yatırımlarla İlgili Müjdeli Haberler

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İzmir Buluşmaları iftar programında konuşan AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir’e yapılacak yatırımlarla ilgili müjdeli haberler verdi. Dağ, İzmir’i ülkenin ticaret, iş, yatırım, finans ve turizm başkenti yapmayı hedeflediklerini ve şehri daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi planladıklarını belirtti.

İzmir’in Ekonomisini Güçlendirecek Stratejik Alanlar

Dağ, şehrin ekonomisini parlatacak 3 stratejik alan belirlediklerini dile getirdi. Bu alanlar bilişim, yenilenebilir enerji ve sağlık turizmi olarak belirlendi. Nitelikli iş gücünü artırarak İzmir’i nitelikli üretimin merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

İzmir’in Ticaretinin Kalbi Konak İçin Çalışmalar

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak’ın kalkınması için canla başla çalışacaklarını belirterek, İzmir’in kaybedecek zamanı olmadığını ve özellikle Konak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Çankırı, İzmir’in ticaret merkezi Konak’ın gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İzmir’in İhracat Alanındaki Hedefleri

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir’in ihracatta İstanbul’dan sonra uzun yıllar 2. sırada yer aldığını ancak günümüzde 4. sıraya gerilediğini belirtti. Saygılı, İzmir’in ihracat rakamlarını tekrar yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.