DOLAR 32,4393 -0.02%
EURO 34,8375 0.16%
ALTIN 2.441,660,14
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksaraylı Doğuştan Cam Kemik Hastası Muhtar: Adem Atak

Aksaraylı Doğuştan Cam Kemik Hastası Muhtar: Adem Atak

ABONE OL
Nisan 6, 2024 22:00
Aksaraylı Doğuştan Cam Kemik Hastası Muhtar: Adem Atak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adem Atak’ın Zorlu Hayat Mücadelesi

Aksaraylı 25 yaşındaki doğuştan cam kemik hastası Adem Atak, yerel seçimde muhtar seçilerek hayalini gerçekleştirdi. Doğar doğmaz başlayan azim dolu yaşam mücadelesiyle çevresine örnek gösterilen Atak, evde eğitim hizmeti sayesinde liseden mezun oldu. Üniversite sınavına hazırlanan ve aynı zamanda Aksaray Belediyesi Halk Ekmek Büfesi işleten Atak, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çiftlik Mahallesi Muhtarı olarak seçildi.

Hastalığı Üç Aylıkken Öğrenildi

Hayallerini gerçekleştirmek için yürüdüğü yoldan hiç vazgeçmeyen Atak, 3 aylıkken hastalığının öğrenildiğini söyledi. Bebeklik ve çocukluk dönemini ağlayarak geçiren Atak, büyüyüp hastalığıyla yaşamayı öğrenerek dikkatli bir hayat sürmeye başladığını belirtti.

‘Yapamam’ Şüphesi Hissetmiyor

Atak, halkla ilişkiler bölümünde üniversite eğitimi almayı hedeflediğini ve muhtarlık gibi büyük bir hayali olduğunu ifade etti. Engelli olmasına rağmen hayallerinden vazgeçmeyen Atak, “Bu yaşıma kadar çok zorluklar yaşadım. Kemiklerim kırıldı, canım acıdı ve çok zor anlarım oldu. Her şeye rağmen eğitim hayatımı aksatmadım, iş hayatım yolunda.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.