DOLAR 32,5666 0.21%
EURO 34,9392 -0.14%
ALTIN 2.443,170,30
BITCOIN 20888980,00%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cakıldaklar’ ın Eğlenceli Videolarına Nerden Ulaşılır?

Cakıldaklar’ ın Eğlenceli Videolarına Nerden Ulaşılır?

Cakıldaklar hem İnstagram hem de Youtube üzerinde yayınlar gerçekleştiren kuzen ve kardeşlerin kurmuş olduğu bir ekibin sosyal medyaya yansımasıdır.

ABONE OL
Mart 28, 2022 19:22
Cakıldaklar’ ın Eğlenceli Videolarına Nerden Ulaşılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cakıldaklar hem İnstagram hem de Youtube üzerinde yayınlar gerçekleştiren kuzen ve kardeşlerin kurmuş olduğu bir ekibin sosyal medyaya yansımasıdır. Oldukça profesyonel ve bilinçli bir ekibin kurmuş olduğu bu kanal ile hemen her platformda tepki, mizah ve eğlence videoları çekilmektedir. İleriye dönük hedeflerinin çok büyük olduğu bu ekip ciddi bir emek harcayarak kendini geliştirmekte ve bu gelişimini kitlesine aktarmaktadır.

Hem eğitimlerini tamamlayan hem de çalışma hayatlarını sürdüren bu ekibin zorluklarla mücadele ederek de olsa en iyi şekilde video çıkarma ilkesi sürekli korunmaktadır. Bu hassas olan sistemin yansımalarını da abone ve seyirci kitlesi ile kendine ispatlayan bu ekip daha da çok başarılı işler yapacağını açıklamıştır.

Cakıldaklar Üyeleri ve Hedefleri

Cakıldaklar 2000 doğumlu Enes Eyüpoğlu, 2002 doğumlu Mikail Eyüpoğlu, 2003 doğumlu Doğukan ve kendi ile ilgili olarak çok bilgi sahibi olunmasına müsaade etmeyen ve ekibin beyni olduğu söylenen Batuhan Kuvvet tarafından kurulmuştur. Her bir üyenin tek tek amacı her gün daha iyiye ve her gün daha ileriye felsefesi olmuştur.

Ekibin bir dünya rekoru olsa da ikinci de de gözü vardır. Birincisini dünyanın en büyük kibriti üzerinden elde eden ekip simdi de dünyanın en büyük kaykayını yapmayı amaçlamaktadır. Kısa bir film çekerek filmlerine Cakıldaklar Sezon Biletine Doğru Savaş adını veren bu ekip şimdi de Türkiye’nin ilk bilim kurgu filmini çekmeyi hedeflemişlerdir.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.