DOLAR 32,4677 -0.01%
EURO 34,9083 0.3%
ALTIN 2.439,490,05
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Farklı Türlerdeki Yeni Filmler Sinemaseverlerle Buluşuyor

Farklı Türlerdeki Yeni Filmler Sinemaseverlerle Buluşuyor

ABONE OL
Nisan 11, 2024 22:00
Farklı Türlerdeki Yeni Filmler Sinemaseverlerle Buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Vincent Ölmeli”

Yönetmen Stephan Castang’ın koltuğunda oturduğu “Vincent Ölmeli”, sıradan bir adamın hayatının bir anda alt üst olmasını konu alıyor. Tanıdığı tanımadığı herkesin onu öldürmeye çalışmasıyla gerilim dolu anlar yaşayan Vincent karakteri, Karim Leklou’nun oyunculuğuyla beyaz perdede hayat buluyor.

“Bodrum Seferi”

Recep Akdağ’ın yönettiği “Bodrum Seferi” ise yerli komedi tutkunlarını güldürmeye hazırlanıyor. Sarp Bozkurt, Asuman Dabak ve Sedef Şahin’in rol aldığı film, Bodrum’da geçen eğlenceli ve macera dolu bir hikayeyi izleyicilere sunuyor.

“Omen: İlk Kehanet”

Korku severlerin ilgisini çekecek “Omen: İlk Kehanet”, genç bir kadının kendi inancını sorgulamasına neden olan karanlık bir olayı konu alıyor. Nell Tiger Free, Bill Nighy ve Sonia Braga’nın başrollerini paylaştığı film, izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatacak.

“Nuh’un Gemisi”

Brezilya ve Hindistan ortak yapımı olan “Nuh’un Gemisi” adlı animasyon filmi, sahne korkusu olan şair ve yetenekli bir fare ile gitarist bir fare arasındaki dostluğu ele alıyor. Sergio Machado ve Rene Veilleux’nun yönettiği film, çocukları ve animasyon tutkunlarını sinema salonlarına davet ediyor.

“SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie”

BTS grubunun üyesi Suga’nın konserinin heyecanını beyaz perdeye taşıyan “SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie”, izleyicilere unutulmaz bir müzikal deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Jun-Soo Park’ın yönettiği filmde, BTS grubunun diğer üyeleri de özel düetlerle izleyicileri büyüleyecek.

“Üç Harfliler: Nazar”

Melodi Tözüm’ün yönettiği yerli korku filmi “Üç Harfliler: Nazar”, genç bir kızın cinlerle anlaşma yapmasının ardından yaşadığı ürkütücü olayları konu alıyor. Torun olma hayali kuran genç kızın başından geçenler, seyircilere korku dolu anlar yaşatacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.