DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan Açıklamalar
  • İlk Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan Açıklamalar

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan Açıklamalar

ABONE OL
Mart 26, 2024 20:01
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail Kartal, Trabzonspor Maçındaki Olayları Değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor deplasmanında yaşanan olaylarla ilgili, “Kimsenin ceza meza verebileceğini düşünmüyorum” dedi. Kartal, oyuncuların kendini savunmasının normal olduğunu belirterek, yaşanan büyük saldırıya dikkat çekti.

Hakemlerle Yaşanan Diyaloglar

Kartal, hakemlere maçın durdurulmasını ve ertelenmesini talep ettiğini ancak dördüncü hakemin bu durumu reddettiğini ifade etti. İkinci yarıda tribün saldırısına uğradıklarını belirten Kartal, yaşanan arbedede futbolcularının fiziksel saldırıya maruz kaldığını söyledi.

Güvenlik Zafiyeti ve Karadeniz İnsanı

Fenerbahçe Teknik Direktörü, statta yaşanan büyük güvenlik zafiyetinden de bahsederek, taraftarların kolayca sahaya nasıl girdiğine şaşırdığını dile getirdi. Kartal, Karadeniz insanının mert ve cesur olduğunu vurgulayarak, yaşanan olaylara ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

Maçı Provokasyona Getirmeme Kararı

İsmail Kartal, maç sırasında vücuduna yabancı madde atılmasına rağmen rol yapmadığını ve maçı provoke etmediğini belirtti. Kartal, oğlu Emre’nin yaşadığı şiddet olayına da değinerek, ailesi olarak yaşadıkları travmayı dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.