DOLAR 32,4649 0.01%
EURO 34,9002 0.3%
ALTIN 2.436,19-0,09
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadir İnanır, İnme Geçirdi ve Tedavisi Devam Ediyor

Kadir İnanır, İnme Geçirdi ve Tedavisi Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 4, 2024 22:00
Kadir İnanır, İnme Geçirdi ve Tedavisi Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Hakkında Güncel Gelişmeler

İstanbul Beykoz’da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirmiş ve operasyon geçirmişti. Yoğun bakımdan çıkartılan Inanır, şimdi nöroloji servisinde tedavi görmekte.

Kadir İnanır Hastaneden Taburcu Oldu İddiası

Son iddialara göre Kadir İnanır’ın hastaneden taburcu edildiği belirtiliyor. Ancak, tedavisinin Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde devam ettiği açıklandı.

Jülide Kural’dan Açıklama

Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aldığı ilk müdahalenin ardından Kadir’in tedavisi Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde devam ediyor. Doktorlar ve sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Kadir’in durumu her geçen gün iyileşmekte ancak zaman ve sabır gerekiyor.”

Kural ayrıca, “Kadir İnanır, güçlü bir insan ve ona olan sevgi ve saygıyla bu zorlu süreci atlatacağına inanıyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.