DOLAR 32,4538 0.18%
EURO 34,8271 -0.08%
ALTIN 2.399,230,15
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şefika Kutluer’in Konserinde Depremzede Çocuklara Destek

Şefika Kutluer’in Konserinde Depremzede Çocuklara Destek

ABONE OL
Nisan 19, 2024 22:00
Şefika Kutluer’in Konserinde Depremzede Çocuklara Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avusturya Kültür Ofisi’nde Unutulmaz Bir Akşam

Avusturya Kültür Ofisi’nde gerçekleştirilen konserde ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer’e piyanist Hyun Sook Tekin eşlik etti. Wolfgang Amadeus Mozart ve John Sebastian Bach’ın eserlerinin yanı sıra Muammer Sun’un ‘Bozkır’ın Sesi’ ve Jose L. Elizondo’nun özel olarak Kutluer için yazdığı ‘Şefika’s Menuetto’ eseri de repertuvarda yer aldı.

Katılımcılar ve Destekçiler

Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosu Josef Saiger, Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ofisi Müdürü Silvia Neureiter ve İstanbul Rotary Kulübü Başkanı Tolga Kılıç’ın yanı sıra kültür ve sanat dünyasından birçok isim konserde yer aldı.

Depremzedelere Destek

Konser sonrası toplanan bağışlar, Hatay’daki depremzede öğrencilere müzik eğitimi sağlamak amacıyla kullanılacak.

Şefika Kutluer’den Mesaj

Şefika Kutluer, deprem konusunu gündemde tutmak için bu konseri verdiğini belirterek, “Daha evvel ‘bir konteyner de bizden’ projesiyle konserler vermiştim. İki konteyner hediye edebildik. Bunlar tabii ki çok küçük yardımlar ama önemli olan düşünülmek, değer verilmek ve var olduklarını hissettirmek” dedi. Kutluer, deprem bölgesinde daha fazla yardıma ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, “Biz böyle bir damla yardım yapıyoruz. Daha büyük yardımlar da yapabiliriz. Mesajımız herkese. Onlara bu ufacık katkımızla değer verdiğimizi göstermek ve bir motivasyon sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.