DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin Teknoloji ve Girişimcilik Alanındaki İddialı Projesi: Terminal İstanbul
  • İlk Haberler
  • Ekonomi
  • Türkiye’nin Teknoloji ve Girişimcilik Alanındaki İddialı Projesi: Terminal İstanbul

Türkiye’nin Teknoloji ve Girişimcilik Alanındaki İddialı Projesi: Terminal İstanbul

ABONE OL
Mart 17, 2024 18:03
Türkiye’nin Teknoloji ve Girişimcilik Alanındaki İddialı Projesi: Terminal İstanbul
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terminal İstanbul Projesi ve Ekonomideki Yeni Başarı Hikayesi

Terminal İstanbul, Türkiye’nin teknoloji ve girişimcilik alanındaki en iddialı projesi olarak öne çıkıyor. Türkiye Yüzyılı’nda ekonomide yazılacak yeni başarı hikayesinin ana aktörü olarak değerlendirilen Terminal İstanbul, yeni girişimcilerin yetişeceği bir girişimci fabrikası olarak tanımlanıyor.

Türkiye’nin Teknoloji Geliştirme İddiasının Merkezi Haline Dönüşecek

Terminal İstanbul, Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının büyüdüğü, somutlaştığı ve başarıya ulaştığı merkez haline dönüşecek. 138 bin 600 metrekare alanda 2 bin teknoloji firması girişimcisine hizmet edecek olan Terminal İstanbul, her yıl onlarca etkinlik düzenleyecek kapasiteye sahip Türkiye’nin en büyük teknoparkını kuracak.

Yenilikçi Projeler için İdeal Ortam

Terminal İstanbul bünyesinde modern çalışma ofisleri, kuluçka merkezleri, hızlandırıcı programları, ortak çalışma alanları ve AR-GE laboratuvarları gibi yenilikçi projelerin gerçekleşmesini hızlandıracak yapılar bulunacak. Küresel teknoloji şirketleri ve yatırım fonları ile girişimlerin yeni buluşma adresi olacak.

Toplumla Bağı Güçlendiren Projeler

Terminal İstanbul, girişimciliğin sadece iş dünyasıyla değil aynı zamanda toplumla bağını güçlendirecek çalışmaları hayata geçirecek. Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Bilim Merkezleri, Yazılım Okulları ve Çocuk Üniversitesi gibi projeler gençlerin gelişimine katkı sağlayacak.

Yeni Nesil Eğitim ve Buluşma Alanı

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Bilim Merkezleri, Yazılım Okulları ve Çocuk Üniversitesi ile Terminal İstanbul, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına yeni bir soluk getirecek. 31 bin metrekarelik alanda Türkiye’nin en büyük Bilim Merkezi ile 7’den 77’ye herkes bilimle buluşacak. Ayrıca, 18 yaşından büyük gençlere ücretsiz yeni nesil yazılım eğitimi verilecek.

Terminal İstanbul, Millet Bahçesi ile birlikte yeni bir yaşam alanı olarak, bilim ve toplumun buluşma noktası olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.