DOLAR 32,5174 0.24%
EURO 35,0494 0.46%
ALTIN 2.438,470,01
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaralı Eşeğin Kurtarılma Hikayesi

Yaralı Eşeğin Kurtarılma Hikayesi

ABONE OL
Nisan 9, 2024 22:00
Yaralı Eşeğin Kurtarılma Hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siirt’te Sosyal Medyanın Tepkisine Yol Açan Olay

Siirt’in Baykan ilçesinde, bir aracın arkasına bağlanarak sürüklenen yaralı eşeğin görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca hayvanseverlerin tepkisini çekti.

Yaralı Eşeğin Kurtarılma Süreci

İhbar üzerine harekete geçen HAYTAP gönüllüleri, yaralı eşeği Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne götürdü. Tedavi sonrası iyileşen eşek, Osmaniye’deki HAYTAP Emekli Hayvanlar Çiftliği’ne yerleştirildi.

Gönüllülerin Çabası

Sokak hayvanları gönüllüsü Mehmet Yüce, eşeğin kurtarılması için HAYTAP ile iş birliği yaparak tedavi masraflarının karşılanmasını ve eşeğin hastaneye nakledilmesini sağladı. Yüce, “Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

HAYTAP Genel Sekreterinden Açıklama

HAYTAP Genel Sekreteri Ali Laçinbala, eşeğin kilometrelerce sürüklenerek yaralandığını belirterek, “Eşeğin tedavi sürecini üstlendik ve iyileştikten sonra Emekli Hayvanlar Çiftliği’ne taşıdık. Burada diğer hayvanlarla dost olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.