DOLAR 32,3415 0.18%
EURO 35,1138 -0.21%
ALTIN 2.241,22-0,09
BITCOIN 2037702-6,92%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kullanıcıların istedikleri markalardan SMS yerine mobil bildirim alabilecekleri uygulama: Mono App
  • İlk Haberler
  • Teknoloji
  • Kullanıcıların istedikleri markalardan SMS yerine mobil bildirim alabilecekleri uygulama: Mono App

Kullanıcıların istedikleri markalardan SMS yerine mobil bildirim alabilecekleri uygulama: Mono App

ABONE OL
Kasım 2, 2020 12:22
Kullanıcıların istedikleri markalardan SMS yerine mobil bildirim alabilecekleri uygulama: Mono App
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mono App, kullanıcıların mesaj almak istedikleri markalardan SMS yerine mobil bildirim alabilmelerine ve aldıkları her bir bildirim için mono puan kazanmalarına yardımcı oluyor. Kazandıkları mono puanları QNB Finansbank veya Enpara.com hesaplarına TL olarak da transfer edebilen kullanıcılar, isterlerse bu puanları Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles miline, Türkiye’de 3 binden fazla noktada geçerli hediye çekine, 45 binden fazla noktada geçerli Ticket yemek kuponuna da dönüştürebiliyor.

Kazanılan mono puanlar, sokak hayvanları için de kullanılabiliyor

İsteyen Mono App kullanıcıları puanlarını sokak hayvanlarına mama olarak ulaştırılması için Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP’a bağışlayabilecek ya da iklim değişikliği ile mücadele için yenilenebilir enerji projelerine aktarabiliyor.

Markalara verdiğiniz izinleri değiştirmek istediğinizde “İzinlerim” menüsünü kullanarak yeni marka izinlerinizi verebiliyor veya mevcut izinlerinizi kaldırabiliyorsunuz. İzin verdiğiniz markalardan, profil ve anket verilerinize göre size en uygun mesajları mobil bildirim olarak alıyor ve her mesajı okuduğunuzda MonoPuan kazanıyorsunuz. Size gelen mesajları “Bildirimlerim” menüsünde istediğiniz zaman görebilmeniz mümkün oluyor. MonoPuan’larınızı “Kumbaram” menüsünde takip edip harcayabiliyorsunuz.

Düello özelliği ile hızlı olan kazanıyor

Mono uygulamasının dikkat çeken bir diğer özelliği Düello ile kullanıcıların uygulamada keyifli vakit geçirmeleri ve çeşitli hediyeler kazanmaları hedefleniyor. Her gün farklı saatlerde yapılacak Düello’larda düelloya kayıt yaptıran kullanıcılar arasında en hızlı olanlar, markalardan çeşitli hediye çeklerini kazanabiliyorlar.

Mono App, IBTECH’e bağlı bir iştirak olarak ICTECH kuruldu. IBTECH yöneticilerinden Ünal Sezer‘in de kurucu ortağı olduğu Mono App, mobil uygulaması ile markalar ile iletişimde yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Platform, iş geliştirme ve satış sorumlusu, teknoloji geliştirme ekibi, müşteri iletişim sorumlusu, dijital pazarlama ekibi, ve görsel tasarım sorumlusu olmak üzere 10 kişilik bir ekiple faaliyet gösteriyor. Girişimin QNB Finansbank’tan yatırım aldığının da altını çizelim.

Platformda, bir push notification’ın okunma oranı yüzde 50

Şu anda 5 bin kullanıcısı bulunan platformda, gönderilen bir push notification’ın okunma oranı ise yüzde 50. Mono App, kullanıcıların yüzde 40’ının lokasyon izni verdiğini ve 35 marka ile anlaştıklarını söylüyor. Kasım ayında 5 yeni marka daha ekleneceğinin de altını çiziyor. Markalardan yıllık üyelik ücreti alan platform, ayrıca gönderilen her mesajdan da komisyon alarak gelir modelini oluşturuyor.

Mono App, bireysel ve kurumsal olmak üzere iki farklı müşteri grubuna hitap ediyor. Mono App, ilerleyen dönemde markalar ile müşterileri arasındaki her etkileşimi kendi platformuna taşımayı hedefliyor. Ayrıca markalar için Mono yüklü ise Mono’ya bildirim gönder, değilse SMS gönder yapısı sağlıyor. Girişim, Mono’ya bildirim olarak gönderilirse gönderim ücretini kullanıcıya, sms olarak gönderilirse gönderim ücretini telekom operatörüne vereceklerini söylüyor.

Uygulamayı hem App Store’dan hem de Google Play Store’dan indirmek mümkün.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.