DOLAR 32,5045 0.2%
EURO 34,9491 0.33%
ALTIN 2.440,080,08
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uzaya Yolculuk Eden Gizemli Nesne Napoli’deki Bir Eve Düştü!

Uzaya Yolculuk Eden Gizemli Nesne Napoli’deki Bir Eve Düştü!

ABONE OL
Nisan 16, 2024 19:02
Uzaya Yolculuk Eden Gizemli Nesne Napoli’deki Bir Eve Düştü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Napoli’deki Ev Sahibi Şaşkın: “Nesne Tavanımı ve Döşememi Parçaladı!”

‘8 Mart’ta Napoli’deki bir eve düşen silindir şeklindeki nesne, ev sahibi Alejandro Otero’yu şaşkına çevirdi. Otero, nesnenin tavanını ve döşemeyi parçaladığını gözleriyle gördü. “Bir şeyin evime bu kadar güçlü bir şekilde düşerek bu kadar çok hasara yol açma ihtimali nedir? Kimsenin yaralanmamasına çok sevindim.” dedi.

NASA’dan Açıklama: Gizemli Nesne Uzay Çöpü Çıktı!

Dünya dışı varlıklarla ilgili spekülasyonlar yapılırken, bu gizemli nesnenin ne olduğu merak konusu oldu. Sonunda NASA’dan konuyla ilgili açıklama geldi. Analiz için Cape Canaveral’daki Kennedy Uzay Merkezi’ne götürülen nesnenin Uluslararası Uzay İstasyonu’na ait ekipmanlardan gelen bir uzay çöpü olduğu doğrulandı. Uzay ajansı, bu metal parçanın eski pilleri imha edilmek üzere bir kargo paletine monte etmede kullanılan bir destek olduğunu belirtti.

2021 yılında uzay istasyonundan fırlatılan palet, Dünya atmosferine girdiğinde tamamen yanması beklenirken, küçük bir parça sağlam kalarak Napoli’deki bir evin çatısına düştü. Metal parçasının uzunluğu yaklaşık 10 santimetre, genişliği ise kabaca 4 santimetreydi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.