DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Migros Grubu Genel Müdür Yardımcısı: Yapay Zeka Perakendeye Yenilikçi Çözümler Getiriyor
  • İlk Haberler
  • Teknoloji
  • Migros Grubu Genel Müdür Yardımcısı: Yapay Zeka Perakendeye Yenilikçi Çözümler Getiriyor

Migros Grubu Genel Müdür Yardımcısı: Yapay Zeka Perakendeye Yenilikçi Çözümler Getiriyor

ABONE OL
Mart 3, 2024 12:23
Migros Grubu Genel Müdür Yardımcısı: Yapay Zeka Perakendeye Yenilikçi Çözümler Getiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kerim Tatlıcı: Yapay Zeka Perakendecilerin İş Süreçlerini Dönüştürüyor

Migros Grubu Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Tatlıcı, yapay zeka uygulamalarının perakendecilerin yeni iş süreçleri yaratmalarında, envanter süreçlerinde, tedarik sistemlerinde, yeni pazar trendlerini anlamada, müşteri iletişiminde ve operasyonel süreçlerinde verimlilik sağladığını belirtti.

Yapay Zeka Perakendeye Yatırım Artıyor

Tatlıcı, Dünya Ekonomik Forumu’nda 2028’e kadar perakende sektöründe yapay extrabet zeka araçlarına olan yatırımın 31 milyar doları aşacağına dair bir öngörü paylaşıldığını aktardı. Perakende sektöründe yapay zeka ve big data ile müşteri deneyimi artırılıyor ve geleneksel perakendeye entegre edilerek kişiselleştirilmiş hizmetler sunuluyor.

Money Sadakat Programı ve Yapay Zeka Entegrasyonu

“Migros Sadakat Programı” ile müşteri alışkanlıkları yakından takip edilerek kişiye özel kampanyalar sunuluyor. Ayrıca, ChatGPT extrabet giriş teknolojileri WhatsApp uygulamasına entegre edilerek müşteri iletişimi geliştiriliyor.

Yapay Zeka İle İş Süreçlerinin İyileştirilmesi

Tatlıcı, akıllı sistemlerle iş süreçlerini iyileştirdiklerini ve kullanıcı deneyimini kişiselleştirdiklerini vurguladı. “Mkolay” uygulamasıyla müşterilerin kendi kendilerine alışveriş yapabildiğini ve ödemelerini kolayca gerçekleştirebildiğini belirtti.

Yapay Zeka Şirket İçi Operasyonlarda Fark Yaratıyor

Yapay zekanın, fiziki mağazacılıkta ve e-ticarette verimliliği artırdığına değinen Tatlıcı, şirket içi operasyonlarda kullanılan yapay zeka extrabet twitter uygulamalarının iş süreçlerini hızlandırdığını ve müşteri ile etkileşimi daha pürüzsüz hale getirdiğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.