DOLAR 32,3413 0.18%
EURO 35,1421 -0.13%
ALTIN 2.240,36-0,13
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uzmanlarla kullanıcıları canlı seanslar üzerinden bir araya getiren kişisel gelişim platformu: İyinsan
  • İlk Haberler
  • Teknoloji
  • Uzmanlarla kullanıcıları canlı seanslar üzerinden bir araya getiren kişisel gelişim platformu: İyinsan

Uzmanlarla kullanıcıları canlı seanslar üzerinden bir araya getiren kişisel gelişim platformu: İyinsan

ABONE OL
Nisan 26, 2021 12:09
Uzmanlarla kullanıcıları canlı seanslar üzerinden bir araya getiren kişisel gelişim platformu: İyinsan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanında uzman kişiler ile kullanıcılarını canlı seanslar üzerinden bir ara getiren kişisel gelişim platformu olarak karşımıza çıkan İyinsan, iyi bir insan olmak üzere kendi içinde yolculuğa çıkanlar ile alanının en tecrübeli uzmanlarını bir araya getirerek daha iyi bir toplum ve böylelikle daha iyi bir dünya yaratmayı hedefliyor.

2020 yılında Naz Alatlı tarafından kurulan İyinsan, yaklaşık 6 ay içinde geliştirildi. Yoga, meditasyon, nefes, pilates, fitness, astroloji ve kültür & sanat alanlarında canlı seanslar sunan İyinsan, ilerleyen dönemlerde workshop ve sertifika programlarının sunulacağı İyi Akademi ve ürün satışına yönelik olarak hizmet verecek olan İyi Dükkan‘ı kullanıcılarına sunacak.

Geçtiğimiz Mart ayında kullanıma sunulan İyinsan platformunda yaklaşık 60 uzman yer alıyor. Şu an için platform içinde günlük olarak 7 ila 8 grup seansı yapıldığını da ekleyelim. Platform içinde hem grup hem de bireysel seanslar yer alıyor. Uzmanlar ve kullanıcıların platform içinde seans takvimlerini, geçmiş seans verilerini, kazançlarını ve daha bir çok veriyi görebildiklerini de belirtelim.

Studio Canlı, Upositive, Yogaila, Bir.one ve Wellbees gibi rakiplere sahip olan İyinsan, daha kapsamlı kategori seçenekleri, oyunlaştırma, bireysel ve kurumsal üyelikler ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan İyinsan, seans satışları üzerinden komisyon alarak gelir elde ediyor. İlerleyen dönemlerde İyinsan’ın workshop, sertifika ve ürün satışları üzerinden gelir elde edeceğini de ekleyelim.

İyinsan platformunun temel amacı ise herkesin kişisel gelişiminde faydalanacağı bir platform sağlamak ve birbirleriyle etkileşen büyük bir topluluk yaratarak daha iyi bir dünya için kolektif bilinci güçlendirme. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.