DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kedi Sahiplenme Oranları Erkekler Arasında Kadınlara Göre Daha Yüksek

Kedi Sahiplenme Oranları Erkekler Arasında Kadınlara Göre Daha Yüksek

ABONE OL
Mart 21, 2024 19:02
Kedi Sahiplenme Oranları Erkekler Arasında Kadınlara Göre Daha Yüksek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankete Göre Erkeklerin Kedi Sahiplenme Oranı Artıyor

Bir anket, kedi sahiplenmenin erkekler arasında kadınlara göre daha popüler olduğunu ortaya koydu. Son 4 yılda erkeklerin yüzde 27’si, kadınların ise yüzde 18’i bir kedi sahiplendi.

Evcil Hayvanlarıyla Vakit Geçirenlerin Sayısı Artıyor

İngiltere’de yapılan araştırmada, evcil hayvan sahiplerinin dörtte birinin kendi aile üyelerinden çok evcil hayvanlarıyla vakit geçirmekten hoşlandıklarını itiraf etmeleri dikkat çekti.

Kedilerin Popülerliği Artıyor

Cats Protection Davranış Sorumlusu Daniel Warren-Cummings, kedilerin her zaman popüler bir evcil hayvan tercihi olduğunu belirterek, özellikle erkeklerin yavru ve yaşlı kedilerin faydalarını görmesinden mutluluk duyduklarını söyledi. Kedilerin her birinin farklı olduğunu vurgulayan Warren-Cummings, kedilerin insanlar için harika evcil hayvanlar olmalarının sebebini çeşitliliklerine bağladı.

Evcil Hayvanların Önemi

UK Pet Food İcra Kurulu Başkanı Michael Bellingham, evcil hayvanların Birleşik Krallık’ta büyük popülerliğinin altını çizerek, yaşlı kedilerin sahiplenilmesinin artmasının sevindirici olduğunu belirtti. Bellingham, evcil hayvanların yalnızlıkla mücadelede ve zihinsel sağlık üzerinde olumlu etkiler yarattığını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.